Diopta

Menu

Društvena odgovornost


Svaka uspešna kompanija ima moralnu i društvenu obavezu da podstiče razvoj zajednice u kojoj posluje, kao i da pomaže najugroženije u zajednici.

DIOPTA se saoseća sa onima kojima je pomoć najpotrebnija, ali i sa svima kojima je naša pomoć potrebna kako bi postigli još bolje rezultate.

DIOPTA je članica fondacije Prosperitet.

Pomažemo u skladu sa svojim mogućnostima, u  slučajevima elementarnih nepogoda, prirodnih katastrofa, ali i kada je potrebna pomoć za unapređivanje znanja i veština  talentovanih sportista i ostalih činioca u našem društvu.

drustvena-odgovornost

20.JUL – Klinika za očne bolesti – DIOPTA DONIRALA SREDSTVA ZA RENOVIRANJE

Diopta je, kao društveno odgovorna kompanija, donirala ambulanti za hitan prijem pacijenata, (Klinika za očne bolesti), Kliničkog centra Srbije, sredstva kojima je izvršeno renoviranje a sve u cilju da bi pacijenti dobili prijatniji i komforniji prijemni deo u kome će se osećati lepo.

 

 

 

 

 

 15.JUL – Karate klub Čukarički RODA – DIOPTA DONIRALA ODREĐENA SREDSTVA KAKO BI POMOGLA REALIZACIJU TURNIRA

Sport je jedna od plemenitih veština koja jača telo i duh svakog društva. Zato treba pomoći svima koji u obavljanju svoje delatnosti većinu aktivnosti zasnivaju na entuzijazmu i ljubavi prema sportu u kome manjkaju finansijska sredstva.

2016-08-03 08.17.03

15.APRIL – Klinika za očne bolesti – DIOPTA DONIRALA APARAT ZA DIGITALNO UTVRĐIVANJE VIDNOG POLJA

Diopta je, kao društveno odgovorna kompanija, donirala Klinici za očne bolesti, Kliničkog centra Srbije, aparat za utvrđivanje vidnog polja. Želja naše kompanije bila je da pomogne rad klinike, s obzirom da su do sada pacijenti i stručno osobolje na raspolaganju imali samo jedan ovakav aparat. Verujemo da je pomaganje zajednici u kojoj poslujemo važno i sigurni smo da će svi korisnici zdravstvenih usluga Klinike za očne bolesti imati benefit od pomenute donacije

Donacija KCS

 

4.APRIL – TC UŠĆE – POZNATI U DIOPTI U OKVIRU HUMANITARNE AKCIJE

“POMAŽEMO OČNOJ KLINICI”

Subota 4.april u okviru Ušće Fashion Night-a, specijalni Diopta savetnici Nevena Božović i Vladimir Vuksanović, pomagaće mušterijama prilikom kupovine sunčanih i dioptrijskih naočara.
Gosti iznenađenja, Sara Jovanović, Katarina Vučetić, Milan Gromilić zajedno sa urednicima modnih časopisa, davaće savete i učiniti ovo veče nezaboravnim.
U sklopu akcije pomozimo Očnoj klinici Kliničkog centra Srbije, Diopta će deo sredstava odvojiti kako bi se kupili neophodni uređaji.

 

 

 

124

 

POMOZIMO OČNOJ KLINICI KLINIČKOG CENTRA SRBIJE – HUMANITARNA AKCIJA

 

Tijana Dapčević u akciji za pomoć Očnoj klinici – KCS

Tijana Dapčević i glumice Jovana Stipić i Jelisaveta Orašanin, vikend su bile prodavačice i savetnice u dva beogradska tržna centra

PEVAČICA Tijana Dapčević i glumice Jovana Stipić i Jelisaveta Orašanin, vikend su bile prodavačice i savetnice u dva beogradska tržna centra. Zadatak im je bio da pomognu kupcima pri izboru najatraktivnijih modela naočara za sunce, u okviru humanitarne akcije. Svako ko je kupio bilo koji proizvod poznatih svetskih brendova, na taj način je pomogao Očnoj klinici Kliničkog centra Srbije, jer je kompanija “Diopta” odlučila da desetinu prihoda donira ovoj zdravstvenoj ustanovi

Sledeće druženje sa Beograđanima zakazano je 4. aprila u tržnom centru “Ušće” kada će kupovina naočara takođe imati humanitarni karakter

 

drustvena-odgovornost