Diopta

Menu

Lejdi Gaga nosi DIOPTA sočiva

Objavljeno: 09.10.2017.

Diopta je poznata po tome da uvek bira da bude na strani originalnosti i kreativnosti, na razne načine. Ponekad sami organizujemo neki događaj ili akciju kojom to prenosimo do vas, a ponekad to uradimo u saradnji sa svojim prijateljima. Tačnije, postajemo prijatelji kreativnih i zabavnih dešavanja, kako bismo vas podsetili da smo baš uvek tu za vas.

Trenutno je u toku emitovanje četvrte sezone popularnog televizijskog formata „Tvoje lice zvuči poznato“, u kome se poznate ličnosti, imitacijama, trude da ovaj program učine zabavnim. S obzirom na to da je ovaj šou ima i humanitarni karakter (jer se celokupan iznos od 1000 eura, nakon svake epizode, donira u humanitarne svrhe) – poželeli smo da i sami budemo deo ovakvog projekta i učestvujemo u njegovoj realizaciji.

Takmičari se svakodnevno trude da svoju imitaciju dovedu do savršenstva, tim šminkera, kostimografa se brine o tome da maske izgledaju savršeno, a mi smo tu da upotpunimo kompletnu sliku time što smo, za sve učesnike, obezbedili sočiva u boji (sa dioptrijom i bez).

Pobednik druge epizode bila je Tijana Dapčević, koja je savršenom izvedbom pesme Milion Reasons i imitacijom Lejdi Gage, učinila ovo veče nezaboravnim. Tijani čestitamo, a svim takmičarima četvrte sezone „Tvoje lice zvuči poznato“ zahvaljujemo na poverenju i želimo im lep provod tokom serijala.