Diopta

Menu

Specijalne ponude


Akcije

Diopta posebnu pažnju poklanja takozvanim “akcijama” koje organizuje s vremena na vreme. Akcije same po sebi nemaju za cilj samo popuste i sezonska sniženja, već predstavljaju i način da se zahvalimo svim vernim potrošačima.

Poslovna politika Diopte je da se sve akcije organizuju ravnomerno po zemlji kako bi svi naši potrošači imali jednake uslove i dostupnost sniženjima i specijalnim ponudama.

Diopta se trudi da svake godine upotpuni i obogati programe akcija širom zemlje i poziva sve naše potrošače da nam pišu i izraze svoje želje u vezi sa popustima. Kontak formu možete naći ovde (ovde linkovano na Kontakt).

 

Sportski program

Volite skijanje?Vatreni ste fan zimskih sportova?

Svratite u Dioptu.

Samo za Vas, Diopta je pripremila raznoliki asortiman sportskih proizvoda renomiranog i svetski poznatog brenda Carrera!

Više nema potrebe da putujete u inostranstvo kako biste kupovali najkvalitetniju sportsku opremu, dovoljno je da dođete u Dioptu.

Pripremili smo za vas naočare za skijanje, maske, kacige, kao i svu prateću opremu koja omogućava lakše bavljenje sportom i uživanje u zimskim vratolomijama.

 

Accesories

Pitanje accesories-a je pitanje stila i pitanje funkcionalnosti.

Diopta se trudi da svojim korisnicima obezbedi najbolju ponudu i zbog toga u svakoj našoj radnji možete naći program italijanske kompanije CentroStyle.

Ova italijanska kompanija, ne samo da u svom asortimanu ima veliki izbor sredstava za brigu o Vašim naočarima već ima i specijalno dizajnirane kutije za naočare, mikrofiber krpice i sredstava za čišćenje stakala.

Takođe, u našim radnjama možete pronaći i lančiće i trakice za naočare u orginalnim i zanimljivim bojama i dezenima.